Вітаємо з Днем фермера!

1474

Згідно Указу Президента від 18 червня 2020 року, сьогодні Україна вперше святкує День фермера.

З часу проголошення незалежності, в Україні було започатковане фермерське господарювання як особливий вид підприємницької діяльності на селі, на основі праці родини за традиційним українським сільським укладом.

Відзначення Дня фермера – важлива подія внутрішнього життя країни, адже фермерство є чи не най розповсюдженою формою діяльності аграрного сектору України. Питома частина сільськогосподарської галузі Скадовщини представлена саме фермерськими господарствами, завдяки їм колосяться ниви, вирощуються овочі, обробляється земля.

Щиро вклоняємося перед нашими фермерами, які всі ці роки були прикладом працьовитості і витривалості, виживаючи в різних економічних та погодних обставинах.

Слід за значити, що вагому частку депутатського корпусу районної ради 7 скликання складають саме ті, хто обрав напрямком основної діяльності фермерське господарювання. Працюючи на землі, депутати-фермери як ніхто інший розуміються на актуальних питаннях у всіх сферах життєдіяльності району.

Тож у перший день відзначення вашого професійного свята прийміть, шановні фермери району, найщиріші вітання: ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.

Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту українського народу і Скадовщини. Хай обходять вас стороною природні стихії, мирного неба й здоров’я вам, наснаги і терпіння!