Бібліотекарів Скадовщини привітали з професійним святом

969

25 вересня 2020 року у мистецькій залі районного будинку культури ім.Шевченка відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Бібліотекарів Скадовщини і ветеранів бібліотечної справи – хранителів духовної спадщини суспільства, від депутатського корпусу районної ради і від себе особисто, привітав голова районної ради Олег Федорович Старенький. Побажавши винуватцям свята творчої наснаги та успіхів, Олег Федорович подякував бібліотекарям за завзяття в роботі, постійний розвиток та прагнення до самовдосконалення, про що свідчить успішна діяльність комунальних і шкільних бібліотек на території Скадовського району. «Незважаючи на невпинний розвиток інформаційних технологій, віртуальний досвід ніколи не замінить досвід відвідування бібліотек і задоволення від шурхотіння сторінок улюбленої книги», – наголосив Олег Федорович.

Відзначивши особливу роль фахівців цієї галузі у розвитку кожної, без винятку, особистості, Олег Федорович вручив Почесну грамоту районної ради, за вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, творчий підхід до реалізації завдань державної політики в галузі культури та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек Кравченко Ольгі Олексіївні, бібліотекарю Красненської сільської бібліотеки. Також свою нагороду за сумлінну працю, відповідальність, активну громадську позицію та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек отримала Антифєєва Людмила Леонідівна, головний бухгалтер Комунального закладу «Скадовська централізована бібліотечна система».