Дорогі школярі та випускники, шановні вчителі й батьки!

665

Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчальної пори. Хоч цього року Останній дзвоник лунає без традиційної урочистої лінійки, та значимість його від цього не зменшується.

Упродовж року на цю мить з нетерпінням чекали і діти, і дорослі. Останній шкільний дзвоник для кожного лунає по-різному: для одних він радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул, а для випускників дзвоник пролунає востаннє. І далі покличуть невідомі дороги життя – у кожного своя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений яскравими подіями і здобутками.

Вірю, що ви реалізуєте власні здібності й будете гідними творцями свого життя. Адже ви – наше майбутнє, люди, від яких залежить якою стане Україна.

Велика вдячність педагогам, за невичерпну працьовитість і безмежне терпіння, за світлу віру в можливості кожного учня, за велику мудрість, готовність допомогти та навчити незвіданому.

Вітаю і батьків випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину.

Бажаю всім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди у ваших родинах.

Голова районної ради                                          В.О.Соловйов