ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ З ПИТАНЬ УПРАВЛІННЯ ОБ’ЄКТАМИ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

513

21 грудня 2021 року о 10.00 годині відбудеться засідання постійної комісії районної ради 8 скликання з питань управління об’єктами комунальної власності в дистанційному режимі за допомогою відеоконференції в програмі Zoom за посиланням:

https://zoom.us/j/96105007475?pwd=aHMvNmR0NFQ1VFZXUktaNWtnZnpldz09

Ідентифікатор конференції: 961 0500 7475

Код доступу: fTb8Yg

На порядку денному розгляд питань:

  1. Про затвердження акта приймання-передачі майна, що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Скадовського району з балансу комунального закладу «Скадовська дитяча школа мистецтв» у комунальну власність Скадовської міської територіальної громади в особі Скадовської міської ради Херсонської області.
  2. Про затвердження акта приймання-передачі майна, що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Скадовського району з балансу комунального закладу «Скадовська міська публічна бібліотека» у комунальну власність Новомиколаївської сільської ради.
  3. Про затвердження акта приймання-передачі майна, що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Скадовського району з балансу Скадовської районної ради у комунальну власність Голопристанської міської територіальної громади в особі Голопристанської міської ради Херсонської області.
  4. Про внесення змін до рішення 5 сесії Скадовської районної ради восьмого скликання від 29 квітня 2021 року №132 «Про затвердження переліку об’єктів спільної власності територіальних громад міст, селищ, сіл Скадовського району у новій редакції».
  5. Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, укладеного із Скадовською районною державною адміністрацією.
  6. Про надання в оренду нерухомого майно (приміщення адміністративної будівлі) спільної власності територіальних громад міст, селищ, сіл Скадовського району, що знаходиться за адресою: Херсонська обл., м. Скадовськ, вул. Олександрівська, буд.34.
  7. Про передачу об’єктів спільної власності територіальних громад міста, селища, сіл Скадовського району у комунальну власність Голопристанської міської територіальної громади в особі Голопристанської міської ради Херсонської області.
  8. Про  безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад міста, селища, сіл Скадовського району у комунальну власність Скадовської міської територіальної громад в особі Скадовської міської ради Херсонської області.
  9. Різне.