Свято бібліотекарів району

873

Книги – кораблі думки, які плавають хвилями часу і несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління. Вони зберігають для людства чарівний світ добра й краси, можуть навчити великих таємниць, окрилити мрією. Знання багатьох поколінь зібрані у храмі книги – бібліотеці.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек 28 вересня радник голови районної ради Сергій Володимирович Зеленюк, від імені голови районної ради Олега Федоровича Старенького та депутатського корпусу районної ради, привітав бібліотекарів Скадовщини з професійним святом.

У своїй вітальній промові Сергій Володимирович звернув увагу на те, що попри стрімкий розвиток інформаційних технологій та соціальних мереж, саме книги залишаються найціннішим джерелом знань та інформації. «Бібліотекар – це не професія, а стан душі. Дякую за те, що бережете книги як наше духовне надбання. Бібліотеки були, є і будуть, адже відіграють важливу роль у житті суспільства, зокрема, у формуванні нашого світогляду», – наголосив він та побажав бібліотекарям міцного здоров’я, злагоди, добробуту і натхнення у кожному новому дні.

За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, ініціативність, вагомий внесок у розвиток бібліотечної галузі та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек Почесною грамотою районної ради було нагороджено Мусулевську Ганну Юріївну, завідувача відділом обслуговування центральної бібліотеки для дорослих комунального закладу «Скадовська централізована бібліотечна система» і Соценко Любов Іванівну, бібліотекаря І категорії Лазурненської селищної бібліотеки.