Святий Миколай дарує миті щастя!

1114

19 грудня Святий Миколай в особі голови районної ради Олега Федоровича Старенького, депутатів районної ради Людмили Миколаївна Матвійчук та Олександра Сергійовича Баєшу долучилися до доброчинної акції – за добрим звичаєм частували 77 першокласників підшефної Скадовської загальноосвітньої школи №3 солодкими подарунками, бажаючи їм здоров’я, успіхів у підкоренні навчальних висот та веселих Новорічних і Різдвяних свят.

Не залишилися поза увагою і 32 маленькі пацієнти дитячого та інфекційного відділень комунального закладу «Скадовська центральна районна лікарня» і 4 новонароджених жителів нашого району. Даруючи фруктово-солодкі гостинці, представники районних обранців вітали їх зі святом та бажали якнайшвидшого одужання, а новонародженим та їх мамам – здоров’я і щасливого майбутнього.

Слід зазначити, що ці всі заходи відбулися завдяки небайдужим і чуйним людям: порозуміння і добродійну підтримку виявили депутати Скадовської районної ради і комунальне підприємство «Центральна районна аптека №17» (Вдодович М.В.).