Скадовському управлінню водного господарства – 60!

872

03 травня, у великій залі районного будинку культури ім.Шевченка, Скадовське управління водного господарства урочисто відзначило 60-ту річницю своєї діяльності.

Скадовське УВГ впевнено крокує вперед, невпинно демонструючи прагнення бути кращими, роблячи вагомий внесок у розвиток водного господарства і  меліорації земель аграрного Скадовського краю.

Цього святкового дня від імені депутатського корпусу Скадовської районної ради та особисто голови районної ради Олега Федоровича Старенького до трудового колективу, ветеранів управління із найщирішими словами привітань звернувся заступник голови районної ради Микола Федорович Шепель: «Вода – це найцінніший скарб для степової місцевості, а особливо для сільського господарства. У цей поважний ювілей слова привітань на вашу адресу дозволяють впевнено стверджувати, що кропіткою працею та щоденними зусиллями вам вдалося здобути повагу та вдячність мешканців Скадовщини. Тож нехай Ваша праця сприяє тому, щоб водні ресурси використовувались з максимальною ефективністю, а меліорований гектар працював з повною віддачею, забезпечуючи щедрі врожаї. Хай справдяться усі сподівання, успіхів і надбань у почесній і відповідальній справі зрошення земель, щастя і добробуту вам і вашим родинам!».

За багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у розвиток суспільної справи, відповідальність, високу професійну майстерність, активну громадську позицію та з нагоди 60-річчя створення Скадовського управління водного господарства Почесними грамотами районної ради було нагороджено:

– Пащенка Василя Сергійовича, начальника Скадовського управління водного господарства;

– Саларову Людмилу Федорівну, оглядача гідротехнічних об’єктів Скадовської експлуатаційної дільниці Скадовського управління водного господарства;

– Башакіна Миколу Єгоровича, сторожа гаража Скадовського управління водного господарства.