Твій вибір – твоє майбутнє

447

Вибір майбутньої професії надзвичайно важливий крок у житті. Допомогти випускникам  зробити його впевнено, з врахуванням  своїх здібностей, бажань та потреб ринку праці, стало основним завданням профорієнтаційного заходу  «Твій вибір – твоє майбутнє», організований комунальним закладом Скадовської районної ради «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат».

Емоційно і захопливо випускники сприйняли показовий виступ бійців Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) із затримання правопорушників закону та кінологічної служби поліції з розшуку закладки  наркотичних речовин у поліцейському автомобілі. Це дійство відбувалося в центрі міста перед районним будинком культури. А вже на сцені  курсанти Херсонського факультету Одеського державного університету демонстрували свої навики ведення  рукопашного бою.

На заході був представлений широкий діапазон напрямів підготовки. У фойє РБК були розгорнуті локації Херсонських  закладів вищої освіти: державного університету, національного технічного, аграрного, економіко-правового університетів, Бериславського  медичного коледжу, Херсонського факультету ОДУ МВС на яких учні  мали змогу поспілкуватися з викладачами, студентами, отримати  відповіді на свої запитання.

На зустріч з випускниками завітали і представники  Військової академії м. Одеси, які запросили майбутніх абітурієнтів до свого закладу, щоб освоїти надзвичайно важливу професію захисника Вітчизни.

У випускників залишилося дуже мало часу, щоб вирішити головну задачу свого життя – вибір  професії. То ж хай цей вибір буде усвідомленим і  успішним.