Освітяни Скадовщини приймають вітання

975

Щороку першої неділі жовтня наша країна відзначає День працівників освіти – свято, яке об’єднує всіх тих, хто змалечку відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки і мудрості. Адже вчительство – це мистецтво, важка та відповідальна праця. Саме вчитель, педагог, вихователь дає необхідні знання і формує справжню особистість.

Напередодні свята голова районної ради Олег Федорович Старенький відвідав деякі заклади загальної середньої освіти району щоб привітати трудові колективи з професійним святом та висловити слова вдячності.

З нагоди Дня працівників освіти, за сумлінну працю, високий професійний рівень, відповідальність, відданість справі, особистий вагомий внесок у розвиток навчального та виховного процесів, впровадження сучасних технологій та активну громадську позицію кращих фахівців цієї галузі було відзначено Почесними грамотами районної ради

– Смирнову Галину Олександрівну, директора Скадовської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Академія творчості» з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу Скадовської міської ради Херсонської області;

– Горобець Олену Олександрівну, директора Красненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Скадовської районної ради Херсонської області;

– Ганоцьку Наталю Василівну, директора Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Скадовської районної ради Херсонської області.

Керівники закладів освіти і педагогічні колективи, у свою чергу, радо ділилися з гостями емоціями і дякували за постійну увагу, створення комфортних умов як для роботи педагогів, так і для навчання й дозвілля дітей: це і відремонтовані спортивні зали і харчоблоки, нові вікна та двері, сучасні меблі.

Олег Федорович побажав освітянам міцного здоров’я, сімейного затишку та нових трудових здобутків та зазначив: «Завдяки нашій з вами єдності і розумінню спільної мети вже багато реальних справ у навчальних закладах району зроблено і ще багато чого заплановано. Результативність вашої роботи та успіхи учнів стимулюють нас працювати ще ефективніше, ставити нові цілі та спільно досягати їх».

Щирі посмішки людей та їх вдячність  – це те, що є справжнім мірилом ефективності роботи кожного очільника району.