Стартував Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв і талантів «Stars Skiff»

392

Підтверджуючи статус міста-перлини фестивального життя, Скадовськ радо зустрів учасників та гостей Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв і талантів «Stars Skiff»: 17 червня 2021 року у великій залі міського будинку культури ім.Шевченка відбулося урочисте відкриття фестивалю.
Долучившись до святкових промов гостей заходу, заступник голови Скадовської районної ради Рильський Валентин Валентинович щиро привітав учасників цьогорічного конкурсу, побажавши нових творчих здобутків на мистецькій ниві.
По-родинному тепле представлення присутніх у залі членів журі та учасників фестивалю (адже багато арт-діячів долучилися до конкурсних змагань ще й дистанційно) завершилося загальним фото та продовжилося чудовим концертом-знайомством за участю чудового вокаліста, володаря Гран-прі минулорічного конкурсу, гостя з Тбілісі (Грузія) Шабана Мамедова.
Різноплановість жанрів, напрямків та видів мистецтва у програмі фестивалю, який триватиме до 19 червня, вражають. А усіх поціновувачів мистецтва під час фестивалю запрошують на майстер-класи справжні педагоги, щоб кожен мав змогу почути думку професіонала, долучитися до творчості або відшліфувати грані власних талантів.