ДЕНЬ МІСТА – СВЯТО, ЯКЕ ОБ’ЄДНУЄ!

286

Скадовськ феєрично відсвяткував свій день народження. День міста – це яскрава можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що його цінують та пишаються ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, яким багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.
Велике святкове дійство присвячене 127-й річниці заснування міста Скадовськ відбулося на центральній площі за участю кращих аматорських колективів Скадовської громади. Скадовчан та гостей міста привітали представники влади та делегацій з міст побратимів: м. Шилуте (Литва), м. Золочів та м. Стрий.
З привітальним словом до присутніх звернувся заступник голови Скадовської районної ради Валентин Валентинович Рильський, який від щирого серця побажав, щоб з кожним роком місто Скадовськ розквітало і ставало гарнішим, щоб у місті завжди панувала суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток.
Родзинкою свята стали незабутні виступи Оксани Квас (м.Золочів), гурту «PATSYKI Z FRANEKA» та святкова дискотека.
У житті кожного є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких свят є День міста Скадовська, яке об’єдную та згуртувує його жителів в одну велику Скадовську родину.