ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СКАДОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ З НАГОДИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ БІБЛІОТЕК

270

Шановні працівники бібліотечної сфери!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який символічно збігається із всенародним святом – Віри, Надії, Любові та їх матері Софії! Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури. З книгою пов’язане все наше життя. З книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо.

Справжнім помічником та порадником на шляху до вершин знань і мудрості народу є наші дорогі бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового та непізнаного. У цей день наше суспільство віддає данину шани подвижникам бібліотечної справи, людям, які присвятили своє життя служінню народу, книзі, знанням.

Щиро бажаю всім вам земних благ, радості і натхнення, вдячності від любителів книги, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів. Хай це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, а робота приносить тільки задоволення.

Зичу вам і вашим близьким міцного здоров’я, благополуччя, достатку у кожній оселі і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають Вас почуття Віри, Надії, Любові і Мудрості-Софії.

Від усієї душі бажаю Вам, дорогі бібліотекарі і надалі залишатися теплим вогнищем культури і наснаги, щастя, добра і процвітання! Зі святом Вас!

З повагою,

Голова Скадовської районної ради                                                            В.О.Соловйов