Про скликання 7 сесії Скадовської районної ради 8 скликання

319

УКРАЇНА
СКАДОВСЬКА РАЙОННА РАДА ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
голови районної ради

05.10.2021 №44

Про скликання 7 сесії Скадовської районної ради 8 скликання

1. Скликати 7 сесію Скадовської районної ради 8 скликання 22 жовтня 2021 року.
Роботу розпочати о 10 годині. Сесію провести у приміщенні районної ради (м.Скадовськ, вул.Олександрівська 34, ІІ поверх).
2. На розгляд сесії внести питання:
2.1 Про інформацію керівника Скадовської окружної прокуратури Херсонської обла-сті про стан законності на території Скадовського району за 8 місяців 2021 року та заходи щодо її зміцнення.
2.2 Про внесення змін до рішення 5 сесії Скадовської районної ради восьмого скли-кання від 29.04.2021 №90 «Про затвердження списку присяжних Скадовського районного суду Херсонської області».
2.3 Про внесення змін до рішення XLVI сесії Каланчацької районної ради сьомого скликання від 08.08.2019 №758 «Про затвердження списку присяжних Каланчацького районного суду Херсонської області».
2.4 Про затвердження актів приймання-передачі майна, що передається із спільної власності територіальних громад міста, селища, сіл Скадовського району у комунальну власність Скадовської міської територіальної громад в особі Скадовської міської ради Херсон-ської області.
2.5 Про затвердження акта приймання-передачі майна (речей, майнових прав та зо-бов’язань), що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Скадовського району з балансу Голопристанського районного будинку культури до комунальної власності Голопристанської міської територіальної громади в особі Голопристанської міської ради.
2.6. Про затвердження акта приймання-передачі майна (речей, майнових прав та зо-бов’язань), що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Скадовського району з балансу комунального закладу «Центр позашкільної освіти» до комунальної власності Голопристанської міської територіальної громади в особі Голопристанської міської ради.
2.7 Про затвердження акта приймання-передачі майна (речей, майнових прав та зо-бов’язань), що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Скадовського району з балансу Голопристанської дитячо-юнацька спортивної школи до комунальної власності Голопристанської міської територіальної громади в особі Голопристанської міської ради.
2.8 Про затвердження актів приймання-передачі матеріальних цінностей, що переда-ються із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Голопристанського району з балансу комунального закладу «Центр позашкільної освіти» у комунальну власність Чулаківської сільської ради Скадовського району Херсонської області.
2.9 Про затвердження акта приймання-передачі матеріальних цінностей, що переда-ються із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Голопристанського району з балансу комунального закладу «Центр позашкільної освіти» у комунальну власність Бехтерської сільської ради Скадовського району Херсонської області.
2.10 Про затвердження акта приймання-передачі майна, що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Скадовського району з балансу Голоприс-танського районного будинку культури у комунальну власність Чулаківської сільської ради Скадовського району Херсонської області.
2.11 Про затвердження акта приймання-передачі майна, що передається із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Скадовського району з балансу Скадовської районної ради Херсонської області у комунальну власність Долматівської сільської ради Скадовського району Херсонської області.
2.12 Про внесення змін до рішення 39 сесії Скадовської районної ради сьомого скли-кання від 15 березня 2019 року №632 «Про надання в оренду національному природному парку «Джарилгацький» частини гаражу за адресою: м. Скадовськ, вул. Олександрівська, 34».
2.13 Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна (частина адміністра-тивної будівлі за адресою: Херсонська обл., м. Гола Пристань, вул. 1 Травня, буд. 33) від 24 січня 2020 року.
2.14 Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна (гаражний бокс роз-ташований за адресою: Херсонська обл., м. Гола Пристань, пров. Ушакова, 1-а) від 01 вере-сня 2020 року № 24.
2.15 Про безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Скадовського району з балансу Скадовської районної ради у комунальну власність Голопристанської міської територіальної громади в особі Голопристанської міської ради Херсонської області.
2.16 Про звернення Скадовської міської ради, викладене в рішенні позачергової 14 сесії Скадовської міської ради восьмого скликання від 27 травня 2021 року №384.
2.17 Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску Східно-Шабівської ділянки.
2.18 Про відмову у наданні погодження на отримання спеціального дозволу на кори-стування надрами з метою геологічного вивчення ділянки пісків «Кардашинська-2».
2.19 Про звернення депутатів Скадовської районної ради щодо невідкладного розг-ляду питань функціонування районних рад у 2022 році та наступних роках.
2.20 Про звернення депутатів Скадовської районної ради восьмого скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопу-щення підвищення тарифів для населення.
2.21 Про звернення депутатів Скадовської районної ради восьмого скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідно-сті підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році.
2.22 Про затвердження розпоряджень голови районної ради, виданих у міжсесійний період.
2.23 Різне.
3. На сесію запросити депутатів районної ради, голову районної державної адмініст-рації, його заступників, керівників управлінь та відділів райдержадміністрації.

Голова районної ради                                                                            В.О.Соловйов