Поєднали корисне з приємним

308

В суботу, 2 жовтня, мешканці села Красне Скадовської територіальної громади святкували День села. До заходу з нагоди цього свята долучились працівники Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості – провели виїзну акцію та організували інформаційний майданчик для гостей та мешканців села.
Фахівці відділу надання соціальних послуг на своїй локаціі провели презентацію Державного навчального закладу «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», в рамках якої демонструвались відеоролики, розповідалось про можливість безкоштовного отримання затребуваної на ринку праці професії, про гнучку систему професійного навчання безробітних, яка дозволяє оперативно реагувати на потребу роботодавців у кадрах. Зазначена система використовує в навчальному процесі денну та дуальну форми навчання, навчання за індивідуальними програмами, дистанційне навчання. Окрім навчання за професіями можливе підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення, що дозволяє отримати нові цікаві знання за сучасними напрямками у різних сферах діяльності.
Усі, хто відвідав інформаційний майданчик служби зайнятості отримали пам’ятки-буклети за зазначеною тематикою та пригостились солодощами.
В рамках свята для присутніх були проведені розважальні програми та святковий концерт.