Національній поліції України – 4 роки

524

Сьогодні, 4 липня, відзначають своє професійне свято – День поліції України –  українські поліцейські, які пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони правопорядку.

Звертаючись до винуватців свята та ветеранів органів внутрішніх справ, присутніх на урочистостях в районному будинку культури ім.Шевченка, голова Скадовської районної ради Олег Федорович Старенький подякував справжнім професіоналам за їх відповідальність, почуття обов’язку та мужність: «Служба в поліції є поняттям цілодобовим, інколи позбавляє святкових і  вихідних днів та вимагає повної самовіддачі. У цей день вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Особлива вдячність ветеранам органів внутрішніх справ, які сьогодні передають свій безцінний досвід молодим. Дякую за терпіння і розуміння матерям та дружинам тих, хто оберігає спокій наших громадян, хто поступово і впевнено, не словом, а ділом втілює основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати. Щиро зичу Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба, благополуччя та злагоди. Хай у Ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок!»

Під час урочистостей за сумлінну працю, відповідальне ставлення до службових обов’язків, високий професійний рівень, активну громадську позицію та з нагоди Дня Національної поліції України було вручено Почесні грамоти районної ради працівникам Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області: старшому лейтенанту поліції Кузнєцову Івану Івановичу, оперуповноваженому сектора кримінальної поліції, та старшому лейтенанту поліції Суходол Юлії Юріївні, дільничному офіцеру поліції сектора превенції.

Численні привітання гостей свята та керівництва поліції звучали зі сцени, найкращі представники професії були відзначені почесними грамотами, подяками та цінними подарунками, а гості нашого краю з різних регіонів України подарували охоронцям правопорядку свої талановиті виступи.