Від усього депутатського корпусу районної ради 8 скликання та від мене особисто прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування – державним святом, яке є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Сьогодні ми стоїмо на шляху реалізації адміністративної реформи, яка ставить перед нами певні виклики і разом з цим, відкриває нові горизонти і можливості: вірю, що Скадовський район, вже у його нових територіальних межах, обов’язково ними скористається.

Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного бути почутим і долучитися до вирішення актуальних питань життя громад.

У цей святковий день особливі слова подяки всім ветеранам самоврядування, які віддали частину свого життя та душі служінню людям, розвитку та зміцненню територіальних громад. Ми глибоко поважаємо ваш неоціненний досвід, який і сьогодні служить на благо суспільства.

Нехай довгоочікувані злагода, спокій і мир запанують в душах кожного з нас, прийдуть в наші оселі та в рідну Україну!

Щиро бажаю усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам, кожному мешканцю міцного здоров’я, великого людського щастя, щедрого достатку, нових перспектив і здобутків.

 

З повагою,

Голова районної ради                                                                               В.О.Соловйов