З Днем банківського працівника

568

Ефективна робота банків сьогодні – це величезна праця, знання, досвід банківських працівників – економістів, менеджерів, адміністраторів, касирів та багатьох інших. Усі Ви заслуговуєте щирих слів подяки і найкращих побажань.

Відзначення Дня банківських працівників є підтвердженням вагомості вашого вкладу в економіку всього суспільства. Протягом багатьох років банківська система довела, що соціально-економічні здобутки країни неможливі без її ефективного розвитку.

Тож у цей святковий день, 20 травня 2021 року, від імені голови Скадовської районної ради Віталія Олександровича Соловйова, працівників банківської сфери привітав заступник голови районної ради Валентин Валентинович Рильський. Побажавши винуватцям свята оптимізму й невичерпної життєвої енергії для досягнення нових здобутків, він відзначив, що сумлінна та цілеспрямована праця кожного фахівця банківської сфери – це запорука фінансової стабільності нашої держави.

Також з нагоди відзначення Дня банківського працівника, за сумлінне, відповідальне ставлення до виконання професійних обов’язків, високий фаховий рівень та особистий внесок у реалізацію державної політики в банківській сфері, Почесною грамотою районної ради було відзначено керівників Скадовського, Голопристанського і Каланчацького відділень    АТ КБ «ПриватБанк»: Кондрашова Романа Юрійовича, Старкову Наталю Василівну та Холодир Любов Павлівну.